POLITYKA PRYWATNOŚCI PORTALU

BIURO-KREACJA.INFO

 

I.  Postanowienia Ogólne

Postanowienia poniższe stanowią politykę prywatności (dalej: „Polityka Prywatności”), która określa informacje dotyczące zbierania danych, w tym danych osobowych użytkowników usług świadczonych przez B2B Online Publishing Sp. z o.o.  z siedzibą w Warszawie,  przy ul. Ceramicznej 18/710, o numerze NIP: 5242771548, Regon: 147395622, dalej zwanym  Administratorem, oraz sposób ich przetwarzania. 

 

II. Dane osobowe

B2B Online Publishing Sp. z o.o. dokłada wszelkich starań, aby prowadzony Portal biuro-kreacja.info ułatwiał każdemu użytkownikowi przeglądanie strony i składanie zamówień. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo informujemy, że poruszając się po stronie wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez Portal plików cookies oraz innych podanych dobrowolnie danych osobowych. Dane, o które będziesz proszony w formularzach zamówień lub subskrybując newsletter, są niezbędne do działania Portalu lub realizacji usługi. Podanie danych jest dobrowolne. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły.

 

III. Rodzaje i cel wykorzystania danych

Jawne Dane Osobowe
Dane osobowe podane na Portalu należących do B2B Online Publishing Sp. z o.o. przy okazji wysyłania komentarzy, opinii itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Portal biuro-kreacja.info nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają „Polityce Prywatności”.

Cookies (Ciasteczka)
biuro-kreacja.info zbiera automatycznie dane zawarte w plikach cookies podczas korzystania ze strony internetowej Portalu. Cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do wykonania danej operacji, np. w postaci uwierzytelnienia, zbierania danych statystycznych lub zapisania danych w formularzach kontaktu lub zamówienia.
Cookies są nieszkodliwe dla komputera, jego użytkownika i jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarki) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Jednakże w ustawieniach przeglądarki można dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies, w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną ich obsługę w ustawieniach przeglądarki bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu końcowym użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania przeglądarki. Usługa lub jej poszczególne funkcjonalności mogą jednak bez plików cookies nie działać poprawnie.

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów
Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów należących do B2B Online Publishing Sp. z o.o. wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail i innych danych, np. imię itp. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej serwisów.

Niezapowiedziane Wiadomości
B2B Online Publishing Sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności. Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości B2B Online Publishing Sp. z o.o. rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego Portalu, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne (mailingi, promocje, reklamy, inne materiały marketingowe). Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych biuro-kreacja.info.

Inne formularze
Formularze, okna pop-up i inne formy znajdujące się gościnnie na Portalu należących do B2B Online Publishing Sp. z o.o. i dotyczące usług, produktów, serwisów nieobsługiwanych przez biuro-kreacja.info nie podlegają „Polityce Prywatności”.

 

IV. Uprawnienia użytkowników w zakresie danych osobowych

B2B Online Publishing Sp. z o.o. zapewnia użytkownikom przekazującym dane osobowe realizację uprawnień wynikających z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 z późn. zm.), w tym również prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.
Użytkownik ma prawo w każdym czasie do usunięcia swoich danych osobowych poprzez kontakt mailowy na adres reklama@biuro-kreacja.info.
B2B Online Publishing Sp. z o.o. stosuje środki techniczne i organizacyjne, których celem jest jak najlepsze zabezpieczenie gromadzonych danych osobowych przed nieuprawnionym dostępem lub niewłaściwym wykorzystywaniem przez osoby nieuprawnione.

 

V. Zmiany Polityki Prywatności

B2B Online Publishing Sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego użytkownika serwisu należącego do biuro-kreacja.info obowiązuje aktualna „Polityką Prywatności”. O zmianach Polityki Prywatności, B2B Online Publishing Sp. z o.o. będzie informować na stronach serwisu.

 

VI. Dodatkowe informacje

W przypadku pytań lub wątpliwości, co do Polityki Prywatności, B2B Online Publishing Sp. z o.o. prosi o kontakt na adres e-mail podany na stronach serwisu: reklama@biuro-kreacja.info

Najpopularniejsze artykuły

CIFF (China International Furniture Fair) to największe targi branży meblarskiej na świecie. Prezentowane są tam meble do domów, biur, hoteli i miejsc użyteczności publicznej, a także akcesoria i dekoracje.

czytaj więcej...

Paryscy artyści w obiektach przemysłowych urządzali pracownie, nowojorczycy mieszkania, a w Warszawie w industrialnych budynkach historycznych powstają nowoczesne biura.

czytaj więcej...

Warto zadbać o sprawne działanie urządzeń klimatyzacyjnych oraz wentylacji. Odpowiednia temperatura w biurze ma istotny wpływ na efektywność i komfort pracy.

czytaj więcej...

Mockup Office to nowe miejsce w Warszawie – przestrzeń, w której architekci, projektanci, inwestorzy oraz klienci mogą zobaczyć, jak współpracują ze sobą konkretne rozwiązania z zakresu designu i aranżacji przestrzeni.

czytaj więcej...

Gorące tematy

Od 11 do 14 września w Szanghaju odbywać się będzie 40. edycja CIFF – to największe targi mebli i wyposażenia wnętrz, a zarazem ważna platforma biznesowa dla branży.

czytaj więcej...

Przez wystrój wnętrz firmy realizują zróżnicowane cele – począwszy od biznesowych, a na wizerunkowych kończąc.

czytaj więcej...

Sprzęt z logo Epson coraz częściej staje się centrum zarządzania dokumentacją, zarówno papierową, jak i … wirtualną – mówi Ewa Pytlak, Marketing Manager Epson.

czytaj więcej...

Nowa promocja Epson: aż do 500 zł zwrotu po zakupie drukarki z systemem ITS!

czytaj więcej...

NASI PARTNERZY: